تولید محتوای متنی؛ تنها راه معرفی کسب و کارها

تولید محتوای متنی؛ تنها راه معرفی کسب و کارها

تولید محتوای متنی یکی از روش‌های معرفی کسب‌وکارها است که تاثیرات زیادی در جلب رضایت مشتری و گوگل دارد. این شیوه تولید محتوا برای داشتن تاثیرگذاری، نیاز به رعایت قوانین و سلسله مراتب خاصی دارد که بیشتر کسب‌وکارها از آن اطلاعی ندارند.

به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تا شما را با نیاز کسب‌وکارها به محتوای متنی آشنا کرده و به بررسی ویژگی‌های مثبت این شیوه بپردازیم. همچنین قرار است به این سوال مهم پاسخ دهیم که آیا خدمات یک شرکت تولید محتوا، شامل تبلیغ‌نویسی و استفاده از تکنیک‌های محتوای متنی می‌شود یا خیر؟

منظور از تولید محتوای متنی چیست؟

تولید محتوا روش‌های مختلفی دارد که از مهم‌ترین آنها می‌توان به متن، تصویر، ویدیو و صوت اشاره کرد که در این میان، محتوایی که با استفاده از کلمه و جملات ایجاد می‌شود، بیشترین فضا را در بستر گوگل به خود اختصاص داده است.

ممکن است بپرسید که چرا شرکت گوگل، به‌جای استفاده از محتوای تصویری و ویدیویی، به مزیت‌های محتوای متنی تکیه کرده است؟ آیا تصاویر و صداها، توانایی ارتباط سریع‌تر با چشم مخاطب و ایجاد تاثیرگذاری بیشتری ندارند؟

دقت داشته باشید که کلمات، اولین راه برقراری ارتباط انسان‌ها با یکدیگر هستند. به همین علت، حتی در پلتفرمی مثل اینستاگرام که همه چیز بر پایه تصویر و ویدیو ساخته شده، باز هم قابلیت‌هایی مثل کپشن نویسی و درج متن در استوری وجود دارد.

از طرف دیگر، هر پلتفرمی برای جلب رضایت مخاطب از یکسری سیاست خاص استفاده می‌کند و دقیقا به همین خاطر، گوگل را با کلمات می‌شناسند و پینترست را با تصاویر. توییتر با واژه‌های کوتاه و تاثیرگذار کاربران را دور هم جمع می‌کند و فیس بوک از طریق ساخت یک بستر با هویت واقعی افراد به انجام این کار مشغول می‌شود.

در واقع تولید محتوا یک تکنیک استفاده از کلمات است. چون هر کلمه، معنا و بار مخصوص به خود را دارد. به همین دلیل به‌کمک کلمات می‌توان انسان‌ها را به‌واسطه نیازها، خاطرات، کمبودها و دردهایشان تحت تاثیر قرار داد. اگر با مفهوم بازاریابی محتوا آشنایی داشته باشید، قطعا می‌دانید که در آن از صاحبان مشاغل ۴ اقدام متفاوت خواسته می‌شود که عبارت‌اند از:

  • نقطه نیاز یا درد مشتری را پیدا کنید.
  • بعداز پیداکردن این نقطه، با استفاده از سوالات و تکنیک‌های دیگر، آن را تحریک کنید.
  • روش‌های حل مسئله و اطلاعات مورد نیاز مشتری را در اختیارش قرار دهید.
  • در نهایت مشتری را تبدیل به یک همراه پروپاقرص برای بیزینس خود تبدیل کنید.

برای پیاده‌سازی مراحل گفته‌شده، شما هیچ راهی به‌جز بهره‌مندی از تولید محتوای متنی نخواهید داشت. چون همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، فارغ از اینکه در چه بستری تولید محتوا می‌کنید، این کلمات هستند که به محتوای شما معنا می‌دهند و با مشتریان‌تان ارتباط برقرار می‌کنند.

تولید محتوا به صورت متن، در چه انواعی وجود دارد؟

یکی از موضوعاتی که قبل از سفارش تولید محتوای متنی باید در رابطه با آن اطلاعات کسب کنید، شناخت انواع تولید محتوا به‌صورت متن است.

در واقع، هر کسب‌وکار با توجه به نیاز خود، برای تولید محتوا اقدام می‌کند. برای مثال؛ برخی از شرکت‌ها نیاز به کپشن نویسی اینستاگرام دارند و عده‌ای دیگر نیازمند پست وبلاگ و رپورتاژ هستند.

به همین دلیل، در ادامه قصد داریم تا در رابطه با تک‌تک انواع محتوای متنی با شما صحبت کنیم. به این ترتیب، با دیدگاه بازتری قادر به سفارش تولید محتوا خواهید بود.

پست وبلاگ چیست و چه تاثیری در موفقیت کسب و کارها دارد؟

هر بیزینسی که برای دیجیتالی‌شدن کسب‌وکار خود، اقدام به سفارش طراحی سایت کرده باشد، نیاز به پست وبلاگی دارد. چراکه در بخش وبلاگ هر سایت، تجربه‌های صاحب کسب‌وکار از محصول یا خدمتی که در حال فروش آن است، به اشتراک گذاشته می‌شود.

اما با توجه به اینکه نوشتن محتوای متنی براساس الگوریتم‌های گوگل و رعایت نکته‌های دستور زبان فارسی نیاز به تخصص دارد، صاحبان مشاغل برای پاسخ به این نیاز خود، باید از شرکت‌های تولید محتوا و نیروی کار آن‌ها، کمک بگیرند.

تولید محتوای متنی؛ تنها راه معرفی کسب و کارها

رپورتاژ چه مفهومی دارد؟ چه افرادی باید از مزیت های آن استفاده کنند؟

در بحث سفارش تولید محتوای متنی، رپورتاژ یکی از مهم‌ترین انواعی است که تحت هیچ شرایطی نمی‌توان از آن غافل شد. زیرا از نظر گوگل، یکی از نشانه‌های رفتار سالم هر وب‌سایت، در ارتباط بودن آن با سایر وب‌سایت‌های مرتبط است.

به‌طوری که اگر بیزینس شما مربوط به فروش یک محصول خاص می‌شود، بهترین کار این است که با سفارش رپورتاژ در وب‌سایت کسانی که مخاطب هدف‌تان را دارند، به معرفی کسب‌وکارتان بپردازید. دقت کنید که هنگام انتخاب سایت میزبان، موردی را انتخاب کنید که کاربران آن، قابلیت تبدیل‌شدن به مشتری‌هایتان را داشته باشند.

همچنین ذکر این نکته نیز مهم است که در سایت تولید محتوا، حتما باید این نکته را قید کنید که قصد سفارش رپورتاژ دارید. پس در این شرایط، بهترین کار این است که از معرفی سایتی که قرار است رپورتاژتان را منتشر کند غافل نشوید.

علت این است که هر سایت، قوانین خاصی برای انتشار رپورتاژ دارد. برای مثال برخی از کسب‌وکارها، بیشتر از ۳ انکرتکست را در محتوا قبول نمی‌کنند و عده‌ای دیگر ترجیح می‌دهند تا تعداد کلمات مقاله را محدود کنند. پس با نوشتن سایت میزبان، این امکان را برای نویسنده فراهم می‌کنید که از قوانین به‌درستی پیروی کند.

آیا برای لندینگ پیج وب سایت، نیاز به تولید محتوای متنی وجود دارد؟

لندینگ پیج‌ها همان صفحات اصلی وب‌سایت هستند که برای معرفی کامل کسب‌وکارها مورد استفاده قرار می‌گیرند که از مهم‌ترین این برگه‌ها می‌توان به صفحه اصلی، فروشگاه، وبلاگ، درباره ما، تماس با ما و نمونه کارها اشاره کرد.

این نکته را در نظر بگیرید که محتوای درج‌شده در صفحات مذکور، ویترین کسب‌وکار شما هستند. ازاین‌رو، استفاده هوشمندانه از کلمات، می‌تواند نقش موثری در جلب نظر مخاطب و افزایش رضایت کاربران داشته باشد. پس هنگام سفارش تولید محتوا، اطلاعات دقیقی از بیزینس خود در اختیار نویسنده قرار دهید تا بتوانید بهترین نتیجه را دریافت کنید.

آیا کپشن نویسی اینستاگرام، یک نوع تولید محتوای متنی است؟

کپشن نویسی اینستاگرام یکی دیگر از راه‌هایی است که می‌توانید داستان کسب‌وکارتان را از طریق آن برای کاربران تعریف کنید. همچنین باید اضافه کرد که استفاده از این ابزار قدرتمند باعث می‌شود که راهی برای معرفی کامل محصولاتتان داشته باشید.

کپشن‌نویسی نوعی محتوای متنی است که از ۳ قسمت مختلف تشکیل می‌شود. بخش اول عنوان است که اگر جذاب و تبلیغاتی نباشد، نظر کاربران اینستاگرامی را برای خواندن ادامه متن به خود جلب نمی‌کند. قسمت دوم مربوط به بدنه می‌شود که در آن باید اطلاعاتی مثل مشخصات محصول، داستان برند، چرایی پست‌کردن محتوا و موارد این چنینی را درج کرد.

بخش سوم کپشن نویسی اینستاگرام، مرتبط با CTA یا همان کال تو اکشن است که در این قسمت باید مخاطب را دعوت به انجام یک اقدام کنید. برای مثال؛ لایک‌کردن پست، ارسال آن برای دوستان، کامنت‌گذاشتن یا حتی ذخیره‌کردن آن می‌تواند به‌عنوان CTA در نظر گرفته شود.

پس در پاسخ به این سوال که آیا کپشن نویسی اینستاگرام نیز یک تولید محتوای متنی محسوب می‌شود، باید بگوییم بله! به‌طوری که نوشتن آن، نیاز به شناخت مخاطب هدف و تغییر دادن لحن نوشتاری دارد. به همین دلیل، نویسنده باید زمان زیادی را صرف آن کند تا صاحبان مشاغل بتوانند نتیجه مطلوبی دریافت کنند.

تولید محتوای متنی؛ تنها راه معرفی کسب و کارها

برای ثبت سفارش سوالات متداول، به سایت تولید محتوا مراجعه کنید!

رسیدگی به بخش سوالات متداول هر سایت، یکی دیگر از نیازهای کسب‌وکارها به‌شمار می‌رود. به‌طوری که هر مشتری از زمان ورودش به سایت یا حساب کاربری شبکه‌های اجتماعی بیزینس شما، به‌دنبال پاسخ سوالات خود می‌گردد.

برای مثال؛ در صفحات اینستاگرام، بارها دیده‌اید که کاربر بعد از ورود به صفحه کسب‌وکارتان، ابتدا بایو را چک کرده و بعد از آن به‌سراغ هایلایت استوری‌ها می‌رود. زیرا قصد دارد بداند که نحوه ثبت سفارش چگونه است؟ چند روز طول می‌کشد تا محصول را به او تحویل دهید؟ نظر مشتری‌های سابق در مورد خدمات شما چیست؟

از طرف دیگر، این موضوع در رابطه با وب‌سایت‌ها نیز صادق است. به‌طوری که سفارش تولید محتوای متنی برای سوالات متداول، یک اقدام الزامی محسوب می‌شود. چراکه کاربران حق دارند در رابطه با سابقه‌کاری، خدمات، محصولات و توضیحات تکمیلی کسب‌وکارتان اطلاعات دقیقی کسب کنند.

آیا نوشتن معرفی محصول با سایر محتواها متفاوت است؟

معرفی محصول یکی دیگر از انواع تولید محتوای متنی است که هر وب‌سایت برای صفحه فروشگاه خود به آن نیاز دارد. دقت کنید که محصول‌ نویسی با مقاله‌نویسی متفاوت است. به‌طوری که هنگام معرفی یک محصول، باید از ویژگی‌های کلی آن تعریف کرد و به‌صورت کلی، کمی هم به مزایا و معایب آن پرداخت.

این در حالی است که مقاله‌نویسی، نیاز به جزئیات بیشتری دارد و دقیقا به همین دلیل است که به صاحبان کسب‌وکارها پیشنهاد می‌کنیم برای معرفی محصول، بیشتر از ۱۰۰۰ کلمه سفارش ندهند. چراکه در عوض برای مقاله می‌توانند تا ۵ هزار کلمه نیز، برای ثبت سفارش اقدام کنند.

دسته بندی محصولات چیست و چرا باید برای آن محتوا نوشت؟

یکی از موضوعاتی که در بحث بهینه‌سازی موتورهای جستجو باید مورد توجه قرار بگیرد، دسته‌بندی محصولات است. چون هر کسب‌وکار، امکان دارد در تعداد قابل توجهی کالا داشته باشد. حال تصور کنید که یک بیزینس، بدون بهره‌مندی از تولید محتوای متنی، هیچ نوشته خاصی را برای توصیف ویژگی‌های مشترک برخی از محصولاتش در نظر نگیرد.

در این حالت، محتوای موجود در سایت نامنظم شده و کاربران و مشتری‌ها، نمی‌توانند دسترسی مستقیمی به محصولات مورد نظرشان داشته باشند. همچنین ذکر این نکته نیز مهم است که موتورهای جستجو، اهمیت زیادی به نظم یک وب‌سایت می‌دهند و خزنده‌های گوگل، محصولات شما را طبق الگوریتم‌های خاصی بررسی می‌کنند.

پس مشابه اینستاگرام که از هشتگ برای دسته‌بندی محتواهای مشابه استفاده می‌شود، پیشنهاد می‌کنیم که تحت هیچ شرایطی از نوشتن محتوای اختصاصی برای دسته‌بندی محصولات‌تان غافل نشوید.

جمع‌بندی

تولید محتوای متنی، یکی از خدماتی است که در سایت تولید محتوا قادر به سفارش آن هستید. باید بگوییم که این سبک از محتوا، راه ورود کسب‌وکارتان به صفحات گوگل به‌حساب می‌آید.

به همین دلیل، درصورتی‌که قصد سفارش محتوا برای وبلاگ، رپورتاژ، مشخصات محصول، سوالات متداول، کپشن نویسی اینستاگرام، دسته‌بندی محصولات و لندینگ پیج دارید، از خدمات شرکت تولید محتوا استفاده کنید.

این شرکت‌ها، به‌دلیل استخدام نویسنده‌های متخصص، می‌توانند در تحویل یک محتوای متنی باکیفیت، کارآمد، سئوشده و کاربردی کمک بزرگی به پیشرفت کسب‌وکار شما کنند.

نوشته‌های مرتبط