خدمات طراحی و توسعه وبسایت در اصل مطلب

در دنیای امروز، کمتر کسب‌وکاری وجود دارد که ازطریق استخدام نیروی انسانی، به فروش و پشتیبانی از مشتریان خود بپردازد. چون کارمندها با محدودیت‌های زیادی ازجمله خستگی، بی‌دقتی و کمبود زمان مواجه هستند.
سفارش طراحی سایت اقدامی است که این روزها به یک نیاز جدی برای بیزینس‌ها تبدیل شده است. کسب‌وکارها باید بخشی از خدمات خود را ازطریق وب‌سایت در اختیار مشتریان بگذارند تا هیچ کاربری، در صف انتظار برای خرید یا دریافت پاسخ قرار نگیرد.

چرا کسب و کار شما به وب سایت نیاز دارد؟

اگر دقت کرده باشید، یک وب‌سایت خلاف پلتفرم‌های دیگر، تمام آنچه مدیران کسب‌وکار به آن نیاز دارند را فراهم کرده است. به‌طوری که اگر یک مشتری، در ساعت‌هایی از شبانه‌روز که اکثر انسان‌ها در حال خواب یا استراحت هستند، تصمیم به خرید بگیرد، می‌تواند بدون هیچ انتظار یا اتلاف زمانی، به نیاز خود پاسخ دهد. 

ذکر این نکته ضرورت دارد که کاربران ازطریق تبلیغات، جذب خرید یک محصول یا خدمت می‌شوند. حال اگر در همان لحظه‌ای که مخاطب مجاب به خرید شده، امکان ثبت سفارش برایش وجود نداشته باشد، احتمال اینکه چند ساعت بعد، از خرید پشیمان شود یا نیاز خود را ازطریق یک کسب‌وکار دیگر پاسخ دهد، بسیار زیاد است. 

به همین دلیل، برای مقابله با این مشکل، تکنولوژی خدمت دیگری به جامعه انسانی ارائه داد که تحت عنوان طراحی وب سایت شناخته می‌شود. 

معرفی انواع روش‌ های طراحی سایت

طراحی سایت به ۲ صورت اختصاصی و سیستم مدیریت محتوا در اختیار افراد قرار میگیرد که تفاوت آنها به شرح زیر است:

طراحی سایت اختصاصی

کسبوکارهایی وجود دارند که برای بستر دیجیتالی بیزینس خود، نیازمند طراحی وب سایت، همراه با قابلیتهایی هستند که اکثر بیزینسها به آن نیازی ندارند. برای مثال، کسبوکاری را تصور کنید که به فروش کتاب مشغول است. چنین بیزینسی میتواند تعداد کتابهای موجود در فروشگاه خود را همراه با دستهبندی موضوعی آنها، مشخص کند. اما در مقابل این کتابفروشی، یک بیزینس فروش پارچه را تصور کنید. قطعا مدیر این کسبوکار، نمیتواند پارچههای خود را بهصورت شمارشی بهفروش برساند. چراکه مشتریهای او، مشخص نمیکنند که نیازمند خرید چه متراژ پارچهای هستند. پس چنین کسبوکاری باید برای طراحی وب سایت اختصاصی اقدام کند تا بتواند در صحیحترین حالت ممکن، یک بستر خرید دیجیتالی را در اختیار مشتریهای خود قرار دهد.

طراحی سایت با وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که بهعنوان محبوبترین و بهترین CMS جهان شناخته میشود. این سیستم مدیریت محتوا با تکیه بر دانش برنامهنویسی، بستری را فراهم کرده که به ۹۰درصد نیازهای مشترک کسبوکارها پاسخ میدهد. اگر دقت کرده باشید، وجود صفحاتی مثل فروشگاه، درباره ما، تماس با ما، وبلاگ و نمونه کارها در همه وبسایتها مشترک هستند. پس صاحبان مشاغل بهجای اینکه بودجه خود را صرف برنامهنویسی کنند، ترجیح میدهند تا از قالبهای آماده و تعریفشده استفاده کنند. وردپرس تاکنون رشد و پیشرفت بسیار زیادی داشته و روزبه‌روز به مسیر خود در این راستا ادامه می‌دهد. تاکنون نزدیک به ۸۰میلیون وب‌ سایت در سرتاسر دنیا با این سیستم ساخته و مدیریت می‌ شوند. بر این اساس وردپرس به تنهایی سهم عظیمی از بازار توسعه وب را در اختیار خود درآورده است.

تفاوت سایت وردپرسی با سایت اختصاصی

بزرگترین تفاوت طراحی سایت وردپرس با سایت اختصاصی، شامل مواردی است که در ادامه به آنها اشاره کردهایم:

طراحی

سایت‌های وردپرسی، با تکیه بر تجربه رفتار کاربران در گذشته، از طراحی‌هایی استفاده می‌کنند که مشتری‌ها با آن‌ها آشنایی دارند. در واقع، فرآیند خرید و ثبت سفارش در وب سایت‌های وردپرسی به گونه‌ای است که کاربر نیازی به گشت‌وگذار و پیداکردن امکانات سایت ندارد و می‌تواند بدون دریافت کمک یا راهنمایی، نسبت به خرید محصول یا بهره‌مندی از خدمات سایت اقدام کند. این در حالی است که وب‌سایت‌های اختصاصی، طبق نظر شخصی مدیران کسب‌وکار طراحی می‌شوند. به همین دلیل، ممکن است بسیاری از مدیران، در تله شخصی‌سازی طراحی افتاده و از تیم برنامه‌نویسی، درخواست یک طراحی منحصربه‌فرد را داشته باشند که انجام این کار در بیشتر مواقع با شکست روبه‌رو خواهد شد.

هزینه

با توجه به اینکه سایت‌های اختصاصی از صفر کدنویسی می‌شوند، تیم برنامه‌نویسی هزینه بیشتری را نسبت به سایت‌های وردپرسی دریافت خواهد کرد. به همین علت، بسیاری از کسب‌وکارها ترجیح می‌دهند تا بودجه خود را به تبلیغات و جذب مشتری اختصاص داده و از سفارش و پیاده‌سازی کدهایی که در وردپرس موجود هستند و می‌توان آن‌ها را با قیمت ارزان‌تری خرید، خودداری کنند.

زبان برنامه نویسی

با توجه به اینکه در طراحی وبسایت وردپرس از کدهای آماده استفاده می‌کنند، باید بگوییم که این سیستم مدیریت محتوا با استفاده از زبان برنامه‌نویسی PHP پیاده‌سازی می‌شود و کسانی که قصد ایجاد تغییر در ساختار آن را دارند، باید به زبان معرفی‌شده مسلط باشند. این در حالی است که سایت‌های اختصاصی، به PHP محدود نیستند و برای مثال، می‌توان آن‌ها را با ASP.net نیز اجرا کرد.

ریسک

یکی از معضل‌هایی که کسب‌وکارها با سفارش طراحی وبسایت اختصاصی دارند، پذیرش ریسک‌هایی است که امکان به‌وجود آمدن آن‌ها زیاد است. دقت کنید که سایت‌های وردپرسی، به‌دلیل داشتن چارچوب و قواعد ساختاریافته، باگ‌های کمتری نسبت به سایت‌های اختصاصی دارند. همان‌طور که قابل پیش‌بینی است، باگ‌ها و مشکلاتی که در وردپرس به‌وجود می‌آیند، بعد از یک به‌روزرسانی برطرف می‌شوند. این در حالی است که اگر سفارش طراحی سایت به یک تیم متخصص و باتجربه سپرده نشود، دردسرهای زیادی به‌دنبال خواهد داشت.

زمان

مدت‌زمان طراحی وب‌سایتی که از کدهای آماده PHP تغذیه می‌کند، بسیار سریع‌تر از زمانی است که از برنامه‌نویسی اختصاصی استفاده شود. در واقع، وردپرس این گونه است که امکان نصب یک‌سری کد آماده و در چارچوب نظم و امنیت را روی هاست فراهم می‌کند. درحالی‌که در برنامه‌نویسی اختصاصی، به‌دلیل تست‌کردن کد و انجام دستور‌العمل‌های ریز و درشت، زمان زیادی برای تحویل‌دادن پروژه صرف خواهد شد.

معرفی انواع وبسایت ها

در معرفی انواع وب‌سایت فرقی نمی‌کند که طراحی وبسایت، وردپرسی باشد یا اختصاصی، نکته‌ای که اهمیت دارد این است که امکانات موجود در هر وب‌سایت، بستگی به کسب‌وکارهایی دارد که برای فعالیت در بستر دیجیتال، نسبت به سفارش وب‌سایت اقدام می‌کنند. برای مثال، طراحی سایت خبری، تفاوت‌های زیادی با ساخت سایت فروشگاهی دارد. این موضوع دررابطه‌با سایت‌های شخصی و شرکتی نیز صدق می‌کند. به همین علت، در ادامه انواع سایت‌های موجود در بستر دیجیتال را معرفی کرده‌ایم:

سایت فروشگاهی

سایت فروشگاهی از پرطرفدارترین سایت‌های موجود در دنیای اینترنت است. این نوع وبسایت، فارغ از اینکه با وردپرس طراحی میشود یا کدنویسی اختصاصی، دارای امکانات زیادی است که ازجمله مهمترین آنها میتوان به امکان فروش آنلاین همه محصولات فیزیکی و دانلودی، درج اعتبار و سابقهکار فروشگاه، به اشتراکگذاشتن آدرس فروشگاه و شماره‌تماس، امکان ثبت تجربه خرید مشتریهای سابق و ایجاد دسترسی ۲۴ ساعته به کاربران جهت ثبت خرید اشاره کرد. 

سایت خبری

سایت‌های خبری عموما ساختاری مشابه مجله دارند و امکان درج متن و تصاویر را در اختیار مدیران خود قرار میدهند. بهکمک این وبسایتها، میتوان تمام خبرهایی که قابل پوششدادن هستند را در دستهبندیهای مختلفی منتشر کرد. وبسایتهای خبری بهدلیل انتشار محتواهای جنجالی، معمولا در صفحه اول گوگل قرار دارند. ازاینرو میتوانند منجر به کسب سود قابل توجهی برای مدیران سایت شوند.

سایت شرکتی

سایتهای شرکتی عموما با هدف معرفی کسبوکارها، کارمندان، نمونهکارها و ایجاد امکان ثبت سفارش توسط مشتری ایجاد میشوند. این وبسایتها، بهعنوان ویترین بیزینس عمل کرده و اطلاعات دقیقی از تخصص، سابقهکار، آدرس و خدمات موجود در سازمانها را در اختیار کاربران و مخاطبین هدف قرار میدهند.

سایت فروشگاهی

سایت فروشگاهی از پرطرفدارترین سایتهای موجود در دنیای اینترنت است. این نوع وبسایت، فارغ از اینکه با وردپرس طراحی میشود یا کدنویسی اختصاصی، دارای امکانات زیادی است که از جمله مهمترین آنها، میتوان به امکان فروش آنلاین همه محصولات فیزیکی و دانلودی، درج اعتبار و سابقهکار فروشگاه، به اشتراکگذاشتن آدرس فروشگاه و شماره تماس، امکان ثبت تجربه خرید مشتریهای سابق و ایجاد دسترسی ۲۴ ساعته به کاربران جهت ثبت خرید اشاره کرد. 

سایت خبری

سایتهای خبری عموما ساختاری مشابه مجله دارند و امکان درج متن و تصاویر را در اختیار مدیران خود قرار میدهند. بهکمک این وبسایتها، میتوان تمام خبرهایی که قابل پوششدادن هستند را در دستهبندیهای مختلفی منتشر کرد. وبسایتهای خبری بهدلیل انتشار محتواهای جنجالی، معمولا در صفحه اول گوگل قرار دارند. ازاینرو میتوانند منجر به کسب سود قابل توجهی برای مدیران سایت شوند. 

سایت شرکتی

سایتهای شرکتی عموما با هدف معرفی کسبوکارها، کارمندان، نمونهکارها و ایجاد امکان ثبت سفارش توسط مشتری ایجاد میشوند. این وبسایتها، بهعنوان ویترین بیزینس عمل کرده و اطلاعات دقیقی از تخصص، سابقهکار، آدرس و خدمات موجود در سازمانها را در اختیار کاربران و مخاطبین هدف قرار میدهند.

سایت شخصی

وبسایتهای شخصی برای فریلنسرها، هنرمندان و فروشندههایی است که قصد دارند کسبوکار مستقلی داشته باشند و بدون وابستگی به کارمندان، کارفرما و بیزینس خاصی به فعالیت مشغول شوند. در این وبسایتها عموما شاهد فروشگاه آنلاین جهت فروش محصول و خدمت، وبلاگ برای به اشتراکگذاشتن تجربههای فردی مدیر سایت و اطلاعات تماس دقیق از شبکههای اجتماعی و شماره همراه فردی با هویت خواهید بود.

سایت مجله ای

کسانی که تخصص کافی در تولید محتوای متنی دارند، با سفارش یک وبسایت مجلهای، میتوانند در کنار نویسندگی و تولید محتوا، درآمد زیادی را بهدلیل انتشار رپورتاژ آگهی سایتهای دیگر دریافت کنند. در وبسایتهای مجلهای، امکاناتی نظیر خبرنامه و ثبتنام کاربر برای آگاهی از بهروزرسانیهای سایت وجود دارد که همه اینها، طبق سفارش مشتری طراحی خواهند شد. 

سایت شخصی

وبسایتهای شخصی برای فریلنسرها، هنرمندان و فروشندههایی است که قصد دارند کسبوکار مستقلی داشته باشند و بدون وابستگی به کارمندان، کارفرما و بیزینس خاصی به فعالیت مشغول شوند. در این وبسایتها عموما شاهد فروشگاه آنلاین جهت فروش محصول و خدمت، وبلاگ برای به اشتراکگذاشتن تجربههای فردی مدیر سایت و اطلاعات تماس دقیق از شبکههای اجتماعی و شماره‌همراه فردی با هویت خواهید بود.

سایت مجله ای

کسانی که تخصص کافی در تولید محتوای متنی دارند، با سفارش یک وبسایت مجلهای میتوانند در کنار نویسندگی و تولید محتوا، درآمد زیادی را بهدلیل انتشار رپورتاژ آگهی سایتهای دیگر در سایت خود، دریافت کنند. در وبسایتهای مجلهای، امکاناتی نظیر خبرنامه و ثبتنام کاربر برای آگاهی از بهروزرسانیهای سایت وجود دارد که همه اینها، طبق سفارش مشتری طراحی خواهند شد.

خدمات طراحی سایت

یکی از سوالات مطرح در زمینه طراحی وبسایت این است که خدمات مربوط به انجام این کار، شامل چه مواردی میشود؟

برای توضیحات بر روی مواردی که در ادامه  لیست کردهایم کلیک کنید:

طراحی گرافیک
امنیت
بهینه‌سازی موتورهای جستجو
تولید محتوا

سوالاتی که باید قبل از سفارش طراحی وبسایت پاسخ دهید!

برای پیاده‌سازی مراحل طراحی سایت، باید نسبت به سوالاتی که سرنوشت نهایی کسب‌وکار را در بستر دیجیتال مشخص می‌کنند، اقدام کنید. این سوالات عبارت‌اند از:

برای اینکه متوجه شوید که کسبوکار شما نیاز به وبسایت وردپرسی دارد یا تخصصی، ابتدا یک زمان مشخص را برای بررسی سایت رقبا صرف کنید. به این ترتیب است که میتوانید یک سفارش تماموکمال در اختیار شرکت طراحی سایت قرار دهید. دقت کنید که براساس لیست خواستههای شما، شرکت طراحی وبسایت مشخص میکند که نیاز شما با سایت وردپرسی پیادهسازی میشود یا تخصصی. 

قیمت طراحی سایت، بستگی به نوع سایت دارد. بهطوری که طراحی سایت فروشگاهی، ممکن است نیاز به صرف زمان و انرژی بیشتری نسبت به سایر سایتها داشته باشند. ازطرف‌دیگر، مشخصشدن نوع سایت، زمان تحویل پروژه به کارفرما را مشخص میکند.

یکی دیگر از موضوعاتی که در طراحی وب سایت مورد بررسی قرار میگیرد، میزان بودجه کسبوکار است. هر چه قابلیتهای یک سایت بیشتر باشد، قطعا نیاز به تخصص، زمان و انرژی بیشتری دارد که همین موضوع، بهصورت مستقیم روی افزایش قیمت طراحی سایت تاثیر میگذارد. 

مراحل طراحی سایت

ساخت سایت، نیاز به طی‌کردن یک‌سری مراحل دارد که در ادامه به تشریح آن‌ها پرداخته‌ایم:
خرید دامنه:

هر وبسایت یک آدرس مشخص دارد که تحت‌عنوان دامنه شناخته میشود. این آدرس، حکم همان خانهای را دارد که برای دعوتکردن فامیل، آشنا، دوست و همکار از آن استفاده کنیم. 

خرید هاست:

هاست بستری است که امکان طراحی وب سایت را فراهم میکند. این بستر، مشابه زمین در دنیای واقعی عمل کرده و اجازه بناکردن سایت را در منابعی مشخص میدهد.

آماده‌سازی وایرفریم:

وایرفریم الگویی است که خواستههای مشتری را به تصویر میکشد تا قبل از شروع رسمی به کار، مشتری بتواند سایت را ازنظر ظاهر، امکانات و طراحی تایید کند. 

طراحی گرافیکی سایت:

در این مرحله، قالب سایت یا ازطریق خرید پوسته وردپرس یا نوشتن کدهای HTML و CSS بهطور کامل طراحی میشود. در این مرحله، سایت هیچ واکنشی در برابر کلیک و فعالیتهای کاربران نشان نمیدهد و صرفا یک پوسته بیجان است. 

ساخت پایگاه داده:

بانک اطلاعاتی یا پایگاه داده، نقش مهمی در طراحی سایت ایفا میکند. تا این بانک وجود نداشته باشد، اطلاعات کاربران، فضایی برای ذخیرهشدن نخواهند داشت. باید گفت که اگر استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس انتخاب مشتری باشد، ساخت پایگاه داده ازطریق هاست انجام میشود و ساده است. اما درصورتیکه مشتری درخواست پایگاه داده اختصاصی داشته باشد، برنامهنویس باید از کدهای mySQL برای انجام این کار استفاده کند که این فرآیند، زمان، هزینه و انرژی زیادی را صرف خواهد کرد. 

پیاده‌سازی کدهای بک اند:

هر اتفاقی که در پسزمینه یک سایت رخ دهد، با عنوان بک اند شناخته میشود. در این مرحله، وبسایت نسبت به انجام فعالیتهای کاربر، یکسری واکنش مشخص و تعریفشده از خود نشان میدهد. برای مثال، درصورتیکه کاربر روی دکمه خرید محصول کلیک کند، سفارش او به سبد خرید اضافه شده و فرآیند خرید اینترنتی، آغاز میشود. باید گفت که کدهای این قسمت در وردپرس آماده شدهاند. درحالیکه در برنامهنویسی تخصصی، تکتک موارد گفتهشده با یک زبان برنامهنویسی مشخص، اجرا خواهند شد. 

تعرفه طراحی سایت چقدر است؟ هزینه طراحی سایت بستگی به عوامل زیادی دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

هاست

درصورتیکه یک وبسایت از هاست قدرتمند و اختصاصی استفاده کند، باید هزینه بیشتری را برای دریافت چنین خدمتی اختصاص دهد. هاست بهقدری در موفقیت سایت تاثیرگذار است که مسئولیت بخش بزرگی از میزان سرعت و امنیت سایت بر عهده آن است. 

قالب سایت

برای طراحی سایت حرفه ای، باید از یک قالب سایت جذاب، کاربردی و کاربرپسند استفاده کرد. چنین قالبی به ۲ روش قابل خریداری است. روش اول مربوط به خرید یک پوسته آماده وردپرسی میشود که درصورت حرفهای بودن، قیمت بالایی دارد. روش دوم با استفاده از کدنویسی اختصاصی انجام میشود که هزینه آن، بسیار بالاست.

طراحی گرافیک

کیفیت گرافیک، ارتباط مستقیمی با طراحی وبسایت حرفه‌ای دارد. بنرها و اسلایدرهای موجود در هر سایت (جدا از اینکه سایت برنامهنویسی اختصاصی شده یا ورپرس است)، با فتوشاپ طراحی میشوند. پس در یک شرکت طراحی سایت، گرافیستها جایگاه ویژهای دارند که هر چه پوستر و بنر خلقشده توسط آنها، جذابتر و حرفه‌ای‌تر باشد، هزینه طراحی وبسایت افزایش پیدا میکند.

امکانات سایت

وب سایتها، غالبا از امکانات مشترکی استفاده میکنند. اما گاهی پیش میآید که یک کسبوکار نیاز به قابلیتهای بیشتری مثل چت آنلاین، استوری، خبرنامه و چند فروشندگی داشته باشد که در این شرایط، قیمت طراحی وبسایت، افزایش پیدا میکند. این قابلیتها در سایتهای وردپرسی، نیاز به نصب افزونه جدید و کانفیگ دارند و در سایتهای اختصاصی، بهکمک برنامهنویسی پیادهسازی میشوند. البته برخی سایتهای وردپرسی وجود دارند که افزونههای مورد نیاز آنها در بازار وجود ندارد. برای این وبسایتها باید افزونه کاملا اختصاصی و سازگار با وردپرس نوشته شود که این موضوع، قطعا روی قیمت نهایی تاثیر میگذارد. 

طراحی وبسایت بهتر است یا اینستاگرام؟

در دنیای تکنولوژی، هر قابلیتی را برای پاسخ به یک نیاز خاص تولید میکنند. پس مقایسه این ۲ پلتفرم، ذاتا کار درستی نیست. بااین‌حال، بیایید فرض کنیم که استراتژی یک بیزینس، فروش ازطریق اینستاگرام باشد. در این حالت، ثبت سفارش و فرآیند خرید مشتری به چه صورتی خواهد بود؟ 

قطعا در ابتدا مشتری به دایرکت مراجعه کرده و در مورد موجود بودن یا نبودن محصول از ادمین سوال میپرسد. حال اگر ادمین در دسترس نباشد، مشتری باید زمان زیادی را منتظر بماند تا پاسخ سوالش را دریافت کند. 

ازطرف‌دیگر، گاهی بعد از معرفیکردن یک محصول در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام، آن محصول در کثری از زمان به‌فروش میرسد. در این حالت، تکلیف کسانی که به دایرکت مراجعه کردهاند و درخواست خرید محصول را دارند چه میشود؟ 

دقت داشته باشید که پلتفرمهایی مثل اینستاگرام، برای کسبوکارهای کوچک مناسب هستند. چراکه مدیر بیزینس فرصت پاسخ‌گویی به مشتری و فروش محصولاتش را دارد. 

اما در شرایطی که تعداد مشتریها زیاد میشود و اکانت اینستاگرام نیاز به پشتیبانی دارد، طراحی سایت خیلی معقولانهتر از استخدام چند ادمین است. در واقع انجام این کار، هم صرفه اقتصادی دارد و هم امکان خرید محصول و خدمت را در ۲۴ ساعت شبانهروز فراهم میکند. 

بررسی تفاوت‌های سایت با اینستاگرام

برخی از تفاوتهای سایت با اینستاگرام به شرح زیر است:

هدف

بزرگ‌ترین تفاوت سفارش طراحی وبسایت با ساخت اکانت اینستاگرام، در هدف ایجاد این تکنولوژی‌ها نهفته است. به بیان دیگر، سایت را با هدف فروش مستقیم و پاسخ‌گویی سریع تولید کرده‌اند. این در حالی است که اینستاگرام یک بستر ارتباطی است و کاربران با هدف برقراری ارتباط و سرگرمی، در آن وقت‌گذرانی می‌کنند نه خرید.

وابستگی

حضور در شبکه‌های اجتماعی، هر چقدر هم موفقیت‌آمیز باشد، باز هم وابسته به سیاست کمپانی‌ها و شرایط کشور است. به‌طوری که اگر دولت تصمیم به فیلترکردن یک پلتفرم بگیرد، مهم نیست که شما چه سرمایه‌گذاری روی اکانت خود کرده‌اید. حتی گاهی ممکن است که اکانت شما به‌دلیل یک سری موضوعات خاص، توسط شبکه‌های اجتماعی بلاک شود. اما وب‌سایت، بدون وابستگی به موضوعات گفته‌ شده، تمام محتوا، زمان و انرژی که صرف کرده‌اید را برایتان پس‌انداز و سرمایه‌گذاری می‌کند.

الگوریتم

الگوریتم‌های موجود در موتورهای جستجو، تفاوت زیادی با شبکه‌های اجتماعی دارند. به‌طوری که در وب‌سایت، تا زمانی‌که محتوای باکیفیت، کمک‌کننده و اثربخش تولید نکنید، قادر به دیده‌شدن نخواهید بود. این در حالی است که شبکه‌های اجتماعی، هیچ اهمیتی به ارزش افزوده محتوا نمی‌دهند و شرط آن‌ها برای بها دادن به یک حساب کاربری، دریافت بازدید زیاد (به هر قیمتی) است.

آمار و ارقام

یکی از آزاردهنده‌ترین مسائل موجود در شبکه‌های اجتماعی، بازی‌های روانی است که توسط آمار و ارقام به‌وجود می‌آید. کاربران شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند تعداد فالور، لایک، کامنت و بازدیدهای یک حساب کاربری را مورد بررسی قرار دهند. در این راستا، میزان درآمدی که یک صفحه از تلاش‌های مکررش برای تولید محتوا به‌دست می‌آورد نیز قابل اندازه‌گیری است. درحالی‌که چنین مشکلی در مسائل مرتبط با طراحی سایت وجود ندارد. چون همه آمار و ارقام موجود در گوگل کنسول درج می‌شوند و این اطلاعات، تحت هیچ شرایطی، در دسترس بازدیدکننده‌های سایت قرار نمی‌گیرد.

کاربران

مخاطبان و کاربرانی که در شبکه‌های اجتماعی حضور دارند، با کسانی که در گوگل و موتورهای جستجو به‌دنبال پیداکردن پاسخ سوالات خود هستند، تفاوت‌های زیادی دارند. بارها مشاهده کرده‌اید، کاربران اینستاگرام، زمانی که در بین کار نیاز به استراحت دارند، یا زمانی که در جایی منتظر مانده‌اند و قصد تلف‌کردن زمان خود را دارند، به این پلتفرم مراجعه می‌کنند. اما کاربری که در گوگل برای خرید یک محصول جستجو می‌کند، هدف اصلی و نهایی‌اش خرید است. به همین جهت، وب‌سایت جایی که است که به فروش مستقیم منجر می‌شود. اما اینستاگرام بستری است که برای سرگرمی، ایجاد ارتباط و رفع کنجکاوی انسان‌ها خلق و سازماندهی شده است.

برای رونق کسب‌و‌کار خود یک مشاوره رایگان دریافت کنید.

هدف اصل مطلب این است تا با شناخت دقیق‌تر برند شما، بررسی منابع کسب‌وکارتان و توانمندی‌هایی که دارید، بستری را برای رشد بیزینس‌تان خلق کند که تنها حاکم آن، خود شما هستید. به‌جز شما، کسی نمی‌تواند محصولات و خدمات موجود را، به نحوی که شما می‌توانید، در اختیار مخاطب هدف‌تان قرار دهد.

اصل مطلب، خدماتی را فراهم کرده که ازطریق آن‌ها، می‌توانید با تکیه بر قدرت زبان فارسی، برای ثبت سفارش تولید محتوا متنی در وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی‌تان اقدام کنید.
تولید محتوا براساس الگوریتم‌های گوگل و طبق خواسته‌های این موتور جستجو، به‌عنوان یک شانس بزرگ برای موفقیت در نظر گرفته می‌شود.

پیام خود را برای ما ارسال کنید

جهت دریافت پاسخ سریع‌تر و ارتباط بهتر می‌توانید ازطریق تیکت اقدام کنید. برای دریافت راهنمایی، کلیک کنید.

اصل مطلب

با ما در تماس باشید.

دفتر مرکزی: قم، بلوار امیرکبیر، کوچه۱ پ۱۹
تایید شده توسط: